Välj en sida
Jag skapar känslor

Jag skapar känslor

Mitt inspirerande och lärorika arbetsliv började som lärling på en reklamfirma i Uddevalla där jag målade stora reklamskyltar på frihand med pensel. Jag fortsatte som dekoratör, reklamare och jobbade sedan dryga trettio år i tidnings-branschen bland annat som illustratör, grafisk producent/
formgivare och kommersiell redaktör. Det har gett mig en hel del kunskap och erfarenhet och inte minst en stor lyhördhet. Fick en gång höra på omvägar att en kund sagt om mig att ”hon har väldigt stora öron” :). Blev så glad för det!

När det gäller att marknadsföra något går min hjärna igång direkt med grafiska uttryck och texter (gärna med glimten i ögat).
Och trots att utvecklingen har varit enorm under min tid i branschen, ända från den analoga tiden till dagens nästan obegränsade möjligheter att synas har grunden alltid varit densamma. Att skapa känslor.

.

Lyckligt lottad

Inser att jag är är priviligerad som alltid haft ett fantastiskt roligt jobb och på den vägen är det. Nu trivs jag som fisken
i vattnet med att jobba som grafisk kreatör från vårt hem på underbara Orust. Bland blommor, grenar och stenar, nära klippor och hav. En explosion av inspiration för mig som alltid älskat färger och former och vad man kan göra med dem.

Godkänd för F-skatt.

Maila mig

yvonne@yvonnekarlsson.se

Ring mig

0707 - 50 60 59